Thursday, March 24, 2016

Sertai SekarangCara Daftar Toneplus

DAFTAR TONEPLUS SEKARANG

SAYA SANGAT BERMINAT, SAYA NAK SERTAI ENCIK BARIAN SEKARANG JUGA..

Tahniah   !!! Terbukti anda memang pengguna handphone yang BIJAK, inshaallah saya akan bimbing anda sebaik yang mungkin di Toneplus.

Anda hanya perlu ikut langkah-langkah mudah di bawah ini:-

LANGKAH 1: Pilih Pakej Pilihan

Pertama sekali, anda perlu memilih pakej yang diinginkan antara UserPack, BizPack ataupun LeaderPack.


Saya syorkan anda untuk mendapatkan terus Pakej BizPack. Bila anda dah menjadi ahli, simkad sudah berada di tangan, boleh daftarkan terus keluarga atau kawan-kawan.

LANGKAH 2: Buat Pembayaran

Setelah anda memilih pakej yang dikehendaki, anda boleh membuat bayaran terus ke akaun bank saya. Hubungi saya melalui WhatsApp +60107775708 atau Facebook chat untuk maklumkan pembayaran. Jangan lupa lampirkan juga bukti pembayaran.

Maklumat akaun adalah seperti berikut..


Pembayaran akan diproses dan diposkan pada keesokan hari bekerja selepas pembayaran dibuat. Dijangka anda akan menerima bungkusan pos selepas 1 hingga 2 hari pengeposan dibuat (bergantung kepada perkhidmatan pos).

Saya akan update kod Poslaju selepas penghantaran dibuat untuk tujuan semakan oleh anda.

LANGKAH 3: Pendaftaran Ahli Toneplus

Saya perlukan NAMA, IC, ALAMAT, EMAIL, NAMA BANK dan AKAUN BANK untuk proses pendaftaran Toneplus. Saya akan maklumkan kepada anda Nmbor ID (TPA) dan Nombor Telefon sementara Toneplus. Simkad boleh digunakan terus apabila sampai di tangan anda.

Sebaik sahaja anda menerima bungkusan pos daripada saya, sila maklumkan kepada saya jika anda berhasrat untuk kekalkan nombor lama. Saya perlukan TELCO LAMA dan NOMBOR LAMA untuk permohonan kekalkan nombor lama.

LANGKAH 4: Sertai Support Group

Pastikan anda sertai semua platform di bawah sebagai satu kemudahan bagi anda untuk mendapat perkembangan terkini dan bantuan daripada rakan-rakan niaga mengenai Program Toneplus dan

1. LIKE fanpage FB. KLIK DI SINI

2. Join FB Support Group: KLIK DI SINI- END –

---------------------------------------------------------------------

TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA


No comments:

Post a Comment