Saturday, March 26, 2016

Sistem Komisen Tone Plus



PELAN PENDAPATAN PROGRAM TONE PLUS

KOMISEN ANDA DI TONE PLUS

Apabila anda menyertai Program Tone Plus, secara automatik anda akan mendapat komisyen mudah daripada 4 sumber pendapatan utama iaitu

1) Komisen Topup (Sendiri).
2) Bonus Fast Track (Jualan Simkad).
3) Komisen Topup (Ahli Tajaan).
4) Bonus Tahunan.


1. KOMISEN TOPUP, PERSONAL

Setiap kali anda topup, anda akan menerima semula pulangan tunai sebanyak 3% (manual topup) atau 7% (auto-topup, tolak daripada komisyen bulanan). Pulangan tunai ini akan di bank terus ke akaun bank anda, dan akan dibayar bersama dengan komisen topup penajaan.


2. FAST TRACK

Belian simkad anda sebagai ahli adalah RM78.58 sahaja. Apabila anda UPGRADEKAN kenalan anda ke Tone Plus, harga jualan anda adalah RM98.58. So, UNTUNG RUNCIT anda adalah RM20 secara CASH terus. Tak perlu masuk bank, tolak RM3 kos perkhidmatan. Untung RM20 bersih.. Lepas terus duit minyak & minum-minum time closing prospek.

Gambar Rajah 1


3. KOMISEN TOPUP, 13% INFINITI

Tone Plus adalah program ke-2 daripada Tone Group. Tone Plus menggunakan "Sistem Reverse 2-Up" di dalam plan marketing nya. Pelan yang mudah dan mampu menjana pendapatan pasif yang luarbiasa lumayan.
Jom kita fahamkan satu-persatu...

Konsep asas sistem “Reverse 2-Up” memerlukan anda UPGRADE kan 4 orang pengguna baru sahaja dan 2 orang daripada mereka akan dikongsi dengan penaja (upline) anda. Seterusnya, anda akan dibayar komisyen topup mereka 13% secara INFINITI untuk semua rangkaian anda.


Untuk lebih mudah faham, saya akan terangkan berdasarkan Gambar Rajah 1 di atas...

Apabila anda UPGRADE kan pengguna baru 1st (A), 2nd (B) & 3rd (C) anda hanya di bayar 3% dari nilai topup mereka. Apabila anda UPGRADE kan sahaja pengguna baru ke 4th (D), secara automatik semua komisen topup akan bertukar kepada 13% untuk A, B, C & D (akaun MATANG).

Apabila cukup sahaja 4 orang, Sistem Reverse 2 up akan terjadi. Sistem akan memilih secara RANDOM 2 dari 4 orang downline untuk di pass-up kepada upline anda. Contohnya, A & B telah dipilih oleh sistem untuk di pass-up kepada upline. Walaupun A & B di pass-up kepada upline, setiap kali mereka topup, upline dapat 13% anda juga dapat 13%.

(Proses Reverse 2 Up hanya berlaku sekali sahaja bagi setiap ahli).

Dan ini paling best, INFINITI....

Sekarang, pendapatan pasif anda akan dibentuk oleh C & D. C & D juga akan UPGRADEKAN 4 kenalan baru mereka untuk dapat 13% (E,F,G,H) & (I,J,K,L).

Apabila mereka (C & D) dah cukup 4, Sistem Reverse-2 Up juga akan terjadi kepada mereka. 2 orang dari downline mereka akan di pass-up kepada anda. 

Contohnya C pass-up kan E & G dan D pass-up kan K & L. Sekarang rangkaian anda dah berkembang ke C,D,E,G,K,L (komisyen topup mereka kepada anda 13%).

E,G,K,L yang di pass-up kan kepada anda tadi juga, akan melakukan perkara yang sama. Apabila mereka UPGRADEKAN 4 kenalan baru mereka masing2, 2 orang dari setiap mereka akan di pass-up kan lagi kepada anda. E pass-up kan M&N, G pass-up kan S&T, K pass-up kan V&X, L pass-upkan 1&2. Kini rangkaian anda semakin berkembang, C,D,E,G,K,L,M,N,S,T,V,X,1,2... semuanyaaa 13%.

Proses duplikasi ini akan berganda secara INFINITI, tanpa henti.
 
Anda hanya bermula dengan UPGRADE kan 4 orang pengguna baru sahaja, kini rangkaian anda akan berkembang berlipat-lipat, lipat-lipat kali ganda.

Ini baruuu WOOOWWWW....

Anda nak UPGRADE kan orang ke-5, ke-6, ke-7, ke-8 @ seterusnya, silakan...
Bila mereka cukup sahaja daftarkan 4 orang, 2 orang akan di pass-up kan kepada anda untuk komisyen 13%. Fuhhh...

Cuba anda bayangkan...

Anda UPGRADE kan 10 orang ke Tone Plus
Mereka cukup 4, 20 akan di pass-upkan kepada anda
20 yang di pass-up kepada anda cukup 4, 40 lagi akan di pass-up,
40 yang di pass-up kepada anda cukup 4, 80 lagi akan di pass-up,
80 yang di pass-up kepada anda cukup 4, 160 lagi akan di pass-up,

Semuanyaaa 13%.....

Tak perlu banyak-banyak akaun, satu pun sudah cukup, terus 13%...

Ermmm, itu belum dikira komisen sebagai...
   SC   = 15% + 1% overriding simkad
   PSC = 15% + 3.5% overriding simkad
   BR   = 17% + 4.5% overriding simkad

Lagi betol-betol Wooowww...

Untuk lebih faham, anda boleh rujuk video di bawah ini...


Ada juga di kalangan prospek kita, mereka sudah set dalam mindset mereka, bila program networking, mesti ada level-level, ok... kalau nak faham kan mereka dalam bentuk level, boleh rujuk gambarajah di bawah.


SOALAN: Bos, Tone Plus Level 1 berapa, level 2 berapa, level 3 berapa?

JAWAPAN: Tone Plus tiada level2 sebenarnya, tapi kalau nak faham dalam konsep level-level jugak, lebih kurang macam nie lah... semua level 13%, non-stop (infiniti). Member join jer, terus komisyen tajaan 13%.






4. BONUS TAHUNAN

Bonus tahunan akan dibayar mengikut jumlah tajaan anda setiap bulan. Pembayaran bonus ini, akan dibayar secara terkumpul pada 25hb Januari tahun hadapan berikutnya. Peratusan bonus bulanan adalah seperti berikut..

   --Taja 1 orang                      = 5%
   --Taja 2 orang - 4 orang       = 10%
   --Taja 5 orang - 9 orang       = 15%
   --Taja 10 orang dan ke atas = 20%


Contohnya, Bonus Tahunan seperti gambar di atas, jumlah untuk 5 bulan adalah RM8,922.93 sahaja, kalau sehingga bulan 12? Anda fikir-fikirkan...

Mudah bukan...
Pakai handphone tetap macam biasa, call msg internet, bil/topup pun bayar macam biasa, takkan anda tak nak!

Kalau anda tak join pun, anda tetap akan guna handphone tue sampai bila-bila, takkan nak biarkan topup bulan-bulan ratus-ratus hangus begitu sahaja.

Anda pengguna bijak, pasti lebih tahu menilai...


INSENTIF TAMBAHAN TONE PLUS

INSENTIF PENAJAAN TONE PLUS

Bermula daripada 1 Ogos 2015 - 31 Disember 2015, penajaan bulanan 4 orang atau lebih, anda akan menikmati lagi 1% tambahan kepada komisyen topup semua rangkaian anda.

INSENTIF BONUS TAHUNAN TONE PLUS

Bermula daripada 1 Ogos 2015 - 31 Disember 2015, penajaan bulanan 4 orang atau lebih berturut-turut selama 5 bulan, anda akan menikmati lagi 5% tambahan daripada jumlah bonus tahunan baru anda.

Manakala bermula daripada 1 Januari 2016 - 31 Disember 2016, penajaan bulanan 4 orang atau lebih berturut-turut selama 12 bulan, anda akan menikmati lagi 10% tambahan daripada jumlah bonus tahunan baru anda.


PEMBAYARAN KOMISEN TONE PLUS

Komisen bulanan semasa, akan dibayar pada bulan berikutnya pada setiap 25 haribulan, terus ke akaun bank anda. Sehingga kini, pihak syarikat Tone Group tidak pernah gagal membayar komisyen (lebih kurang RM10j) kepada semua ahli-ahli nya di seluruh Malaysia.


----------------------------------------------------------



KALAU BUKAN INI, APA LAGI
KALAU BUKAN SEKARANG, BILA LAGI

PELUANG KEEMASAN INI
TIDAK PATUT ANDA LEPASKAN

Sertai Sekarang

1 comment:

  1. Join Mflinkjob lagi baik...komisyen tinggi boleh cecah 50%...tugas kita sharelink website shj...dpt 2 premium ebook lgi.. halal pun halal..senang2 wasap 0193037588 kalau nk deatail atau klik sini je bit.ly/mflinkjobbiz

    ReplyDelete