Friday, March 25, 2016

SyarikatPROGRAM RUJUKAN KOMUNITI TONE PLUS

LATAR BELAKANG SYARIKAT

1. Tune Talk Sdn. Bhd, adalah syarikat pengendali talian mudah alih (mobile) yang mula beroperasi pada 19 Ogos 2009.

2.    Tune Talk beroperasi selaku Mobile Virtual Network Operator (MVNO) yang menggunakan rangkaian prasarana luas yang dimiliki oleh Celcom (Malaysia) Berhad. Perjanjian kerjasama Tune Talk dan CELCOM dibuat pada Disember 2008. 3.    Celcom adalah pemegang saham terbesar dalam Tune Talk dengan pegangan 38% saham sementara 35.7% lagi dipegang oleh Tune Ventures Sdn Bhd, dimana Datuk Tony Fernandes dan Dato' Kamarudin Meranun adalah pemegang 70% sahamnya.

4.  Sebagai anak syarikat Tune Group, Tune Talk akan memberikan kombinasi unik dalam kehidupan  masyarakat bersama-sama syarikat lainnya seperti Tune Air, Tune Money, Tune Insurans  dan Tune Hotels. 


TONE PLUS SDN. BHD.

1. Tone Plus Sdn Bhd (821129-A) ditubuhkan pada tahun 2012, dalam usaha untuk memajukan industri telekomunikasi di Malaysia. Sehingga hari ini (Mac 2016), jumlah keahlian Tone Plus hampir mencecah 200,000 orang di seluruh Malaysia.

2. Misi Tone Plus adalah untuk membantu setiap individu mencapai kebebasan kewangan melalui konsep pemasaran networking yang inovatif.

3. Tone Plus Sdn Bhd menggabungkan pengalaman dan kepakaran dari insurans, pemasaran rangkaian dan perkhidmatan kewangan untuk merumuskan strategi baru menjana pendapatan.

4. Pemilik saham syarikat Tone Plus adalah juga pemilik syarikat Tone Excel Sdn. Bhd. yang menjalankan program sedia ada iaitu Pelan Tone Excel. Program Tone Excel ini telah berada di pasaran sejak Ogos 2010 dan telah pun mempunyai seramai 1,100,000 peserta. Lanjutan dari kejayaan memberangsangkan program Tone Excel maka Tune Talk telah bersetuju untuk melancarkan program baru Tone Plus.


Tone Plus & Tune Group

Pejabat :
Tone Plus Sdn. Bhd.
B-G-1, Jalan 3/149E, Taman Sri Indah,
Bangunan Endah Promenade,
Bandar Baru Sri Petaling,
57000 Sri Petaling,
Kuala Lumpur

Maklumat Lanjut :
LamanWeb:
http://www.toneplus.my
Tel: 010 - 5000969
(8.00 am – 10.00 pm Daily)
Fax: +603-90540278
Email add : hq.care@tonegroup.net


MOU & SIJIL LANTIKAN KERJASAMA
 

MOU Tone Plus Sdn Bhd dan LPKPM


Tone Plus Sdn. Bhd. telah menjalinkan kerjasama dengan Lembaga Pelindung dan Kebajikan Pengguna Malaysia (LPKPM) di dalam menjayakan program rujukan ini bersama masyarakat Malaysia.

TONE PLUS BISNES PREVIEW


Preview Tone Plus

PERASMIAN PROGRAM TONE PLUS
------------------------------------

** Apabila kita memilih untuk menjalankan mana-mana bisnes networking, kaji dan nilai dahulu latar belakang dan prestasi syarikat. Bagi saya, Tone Plus anak syarikat kepada Tone Group telah melalui satu tempoh matang (5 tahun), di dalam menjayakan program ini. Dengan sokongan padu daripada Tune Talk (Tune Group, salah satu kumpulan syarikat mega Malaysia), saya yakin, program ini akan berterusan dalam tempoh yang lama di Malaysia.
KALAU BUKAN INI, APA LAGI
KALAU BUKAN SEKARANG, BILA LAGI

PELUANG KEEMASAN INI
TIDAK PATUT ANDA LEPASKAN

Sertai Sekarang
 


No comments:

Post a Comment