Friday, May 13, 2016

Bagaimana Saya Dapat Komisen Setiap Bulan
Seperti yang saya beritahu sebelum ini, 25hb setiap bulan, pengguna Toneplus akan bergumbira sakan. Salah seorangnya adalah saya.

Bagaimana saya dapat komisen setiap bulan, saya mula menggunakan simkad Toneexcel ini 2 tahun lalu. Saya mula menggunakan simkad Toneplus ini pada 23.09.2014 dan mula aktif dan fokus pada 01.09.2015.

* Anda patut arahkan isteri dan anak-anak anda juga pakai simkad Toneplus. Jangan pakai simkad jenama lain.

* Saya sembang dengan kawan-kawan kelebihan guna simkad Toneexcel.

* Saya promote setiap hari di FB

* Itu sahaja, terbukti dengan sistem dan amalan seperti ini, ia berhasil dan hasilnya, inilah hasilnya, mulai dari komisen sebanyak 2 angka bulan pertama, ia membesar dan membesar, sekarang saya terpaksa menerima pendapatan yang banyak setiap 21hb selama 2 tahun.

* Kemasukan komisen ini tidak dapat dibendung lagi, walau pun sudah beberapa kali saya cuba stop beberapa bulan dari promote kelebihan bisnes ini, 100% stop, langsung tak cerita pasal bisnes Toneexcel, tapi, komisen tetap berterusan

* Saya tak ragu-ragu lagi, inilah bisnes terbaik abad ini (Toneexcel dan Toneplus).

* Anda patut tak ragu-ragu lagi untuk mempromosi, mempelawa, mendesak, memarahi, sesiapa sahaja yang masih tak cukup duit, masih guna handphone, tetapi masih tak mahu buat bisnes Toneplus ini.

* Jadi sesiapa yang terbaca message ini dan masih belum buat bisnes Toneplus lagi, masih hidup dengan keadaan sering tak cukup duit, masih pakai handphone, masih suka meminjam sana sini, duit yang dipinjam masih belum dapat menyelesaikan masalah tak cukup duit, tak lama terfikir nak meminjam lagi, saya nasihatkan anda buatlah bisnes Toneplus ini, ia tidak menyelesaikan masalah anda serta merta, tapi lama kelamaan, inshaAllah ia menjadi ubat yang mujarab.

* Bila anda sakit, anda pergi klinik ambil ubat, doktor suruh makan ubat, bila anda makan, ia tidak akan terus baik serta-merta, ia akan ambil masa untuk baik, mungkin selepas seminggu baru baik. Tapi kalau langsung tak mahu berubat, langsung tak mahu makan ubat, bila agak-agak nak baik? Cuba fikirkan.

* Bertindak hari ini juga, berubah hari ini juga. Lagi lama anda tangguh nak makan ubat, lagi lambat penyakit nak sembuh, atau mungkin penyakit akan lebih parah. Bertangguh, malas dan miskin adalah 3 sahabat karib, sukar utk dipisahkan. Jangan kawan dengan mereka.

* Yang belum buat bisnes Toneplus ini, hanya hantar WhatsApp "PM" di +60105115708. Tiada siapa yang akan tahu yang anda pm saya. Mudah-mudahan, itulah taipan pertama yang akan membawa perubahan besar dalam hidup anda. AminNo comments:

Post a Comment