Friday, May 6, 2016

Formula Closing
FORMULA closing

==================
" Anda boleh buat duit yang banyak setiap bulan tanpa henti hanya dengan duduk dirumah sahaja"
==================
Perhatikan ayat ni betul2. Setiap frasa ada penerangannya.

"Anda boleh" :
Sesiapa pn boleh. Kerana modalnya sangat rendah. Modal perniagaan RM98.60 je! (Jangan terus cakap simcard/program rm98.60. Confirm dia cakap mahal. Cakap modal perniagaan bawah Rm100!!. Kita ubah perspektif prospek)

"buat duit yang banyak" :
Dalam frasa ni terangkan pasal komisyen TP potensi pendapatan. Bisnes plan TP duplikasi.

"setiap bulan" :
Terangkan yang prospek akan dibayar setiap bulan. Tunjuk komisyen kita walau pun sedikit. Ia lebih jujur. Jangan tunjuk komisyen leader. Ini bisnes kita. Bangga dangan berape yang kita dapat. Beritahu jugak TP tak pernah gagal membayar kita setiap bulan.

"tanpa henti" :
Ya betul tanpa henti. Selagi pengguna topup setiap bulan. Maka, tanpa hentilah income kita. Selagi ada duplikasi, memang tak henti2 income kita meningkat.

"hanya dengan duduk dirumah sahaja"
Bila orang dah join, mereka topup dimana2.. ketika tu kita mungkin sedang tidur dirumah, masak, relax2.. tau2 ade jek orang topup. Komisyen masuk sedangkan kita x jual topup! Frasa ni juga untuk yang buat secara on9 dirumah.

jangan terus cerita 8 kelebihan. Jangan mula dengan topup free, insurans, bigpoints dll. Kita mengambil masa yang terlalu lama untuk menarik minat dia. Dah hujung2 baru cerita padal bisness.. ? Jangan!

mula dengan ayat tersebut. Hafal. Tuliskan untuk prospect dan terangkan 1 per 1 frasa ayat tersebut.

semasa terangkan, jangan cakap kita dapat itu, kita dapat ini.. Cakap ANDA. AWAK!! tunjuk diri dia. Tunding jari kepada dia. Baru dia rasa seolah dia dah dapat.

dah cerita pasal bisnes plan, baru boleh tambah kelebihan lain secara ringkas.
No comments:

Post a Comment