Thursday, May 12, 2016

Jangan Bergantung Kepada Upline
Ramai orang complain pasal upline itulah, inilah.

Dari dulu sampai sekarang, untuk kesekian kalinya saya memberi cadangan,

Petua untuk buat bisnes Toneplus ini, jangan bergantung walaupun 0.001% kepada upline anda, kerana upline anda layak dihormati dan dimuliakan, tetapi bukan tempat bergantung.

Orang yang bergantung kepada orang lain atau upline akan gagal dan kecewa lebih cepat daripada upline mereka sendiri, kerana upline yang membenarkan orang bergantung kepada mereka akan putus bila sudah tidak mampu menampung beban dan ketika itulah, bila bebanan jatuh terhempas, kegagalan akan bermula.

Apa akan terjadi jika anda mengikuti arahan daripada seorang yang mereka sendiri tersesat dan tidak berjumpa jalan. Bagaimana saya nak tahu upline tersesat? Jawapannya, cuba lihat, jika mereka masih lagi tercari-cari jalan dan peluang, maksudnya mereka masih belum berjumpa lagi lah.

Jangan bergantung kepada upline, tetapi jangan mengutuk upline, jangan mencaci upline, hormati dan muliakan mereka. Jangan jadi orang yang tidak bersyukur, pasti kecelakaan menunggu dihadapan.

Cara paling mudah nak buat bisnes ini, berhenti berhubungan dengan upline, buat sorang-sorang, tiada upline, tiada downline, yang ada hanyalah ANDA dan promosi dan promosi dan promosi.

Pandangan 2 sen dari saya.No comments:

Post a Comment