Friday, May 13, 2016

Melancong Ke ATM
* Kelebihan yang saya dapat sebagai pengguna simkad Toneexcel dan Toneplus, bila nak dekat 21hb dan 25hb, saya mula rasa berdebar sebab setiap 21hb dan 25hb, saya akan dapat komisen yang masuk terus dalam bank saya. Dia dah macam pencen. Tak perlu pergi kerja, pergi jalan sana sini, melancong sana sini, bila sampai 21hb, saya akan melancong ketempat mesin ATM. Kerana dah masuk 2 tahun guna simkad Toneexcel, dari September 2013, setiap kali melancong ke tempat itu, masukkan kad ATM, pasti ada duit yang banyak didalamnya. Kalau tak kerja mesti orang lain rasa pelik sebab dapat duit tiap-tiap bulan walaupun tak pergi kerja. Saya nak kata, selepas dua tahun mengembangkan bisnes Toneexcel/Toneplus ini, rata-rata ahli tak kerja, tapi tetap dapat duit setiap bulan.

* Pada rakan-rakan yang belum menjalankan bisnes Toneplus ini, saya hendak sangat anda rasa apa yang saya rasa setiap 21hb dan 25hb. Seronok sangat perasaan ini.

* Anda buat bisnes ini, saya untung. Anda tak buat bisnes ini, saya untung. Cuma seronok kalau kita untung sama-sama.No comments:

Post a Comment